Instappen herintreders en instromers (van buiten)

Voor mensen die willen instromen op een van onze lesniveaus, bieden we de volgende mogelijkheden aan:

Leiders en koppels: We bieden momenteel de eerste privéles(sen) als oriëntatieles(sen) volledig gratis aan. Op deze manier kunnen we begrijpen waarom je gestopt bent en/of wat jouw behoeften en doelen zijn.

Volgers zonder danspartner: Om te oriënteren en kennis te maken, bieden wij je een half uur durende privéles volledig gratis aan.

Dag en tijden voor oriëntatielessen:

  • maandag t/m donderdag tussen 17:15u en 18:15u 
  • Stuur een bericht naar info@esencia.nl en vraag naar de beschikbaarheid

Niveau bepaling: Na de eerste privé oriëntatieles wordt doorgaans het niveau vastgesteld waarop je instroomt of waarop je op de wachtlijst wordt geplaatst.

Het instromen op jouw passende lesniveau wordt vervolgens mogelijk gemaakt door een op maat gemaakt programma, dat wordt aangeboden in een reeks privélessen. Deze lessen zijn ontworpen om jou snel en effectief de fijne kneepjes van de dans bij te brengen. 

Eldred en Arnonda zijn gespecialiseerd in het ontdekken en aanpakken van jouw specifieke leerpunten op een professionele manier. 

Tijdens deze privélessen ontvang je optimale aandacht, wat resulteert in verbazingwekkende verbeteringen in je dansvaardigheden, dansplezier en zelfvertrouwen. Dit zorgt ervoor dat het instroomproces soepel verloopt en de docent het niveau van de instromer kan garanderen.

Voor meer informatie en de kosten klik op de volgende link:

https://www.esencia.nl/dans-cursussen-inschrijving/privelessen/