Een privéles is dé beste manier om de vele fijne/gevoelige kneepjes van de dans snel te leren. Dit is de specialiteit van Eldred en Arnonda; zij weten precies de zere punten te ontdekken en op een professionele manier te adresseren.

Vooral beginners die extra aandacht en uitleg nodig hebben voor de basistechniek en de variaties hierop hebben er absoluut veel baat bij om zich te laten inroosteren voor één of meerdere privélessen. 

Ook voor gevorderde studenten kunnen deze privélessen goed van pas komen wanneer je bijvoorbeeld lessen hebt gemist, bepaalde variaties of technieken van leiden en/of volgen nog eens extra duidelijk uitgelegd wil krijgen of wanneer je het in een groep van een hoger niveau wil gaan proberen. 

Ook kun je een privélessenpakket op maat afspreken voor een speciale gelegenheid zoals een openingsdans op een feest of bruiloft.

Bij een privéles geeft ook de student aan waar die in ondersteund wil worden. Je bent dan alleen met de docenten en samen zorgen jullie voor de zozeer gewenste vooruitgang! 

De kosten voor een privéles bedragen €90,- per uur. Voor koppels €140,-.

Je kunt je mondeling opgeven op lesdagen of via een bericht naar info@esencia.nl of via WhatsApp 06 24 77 60 32 – Esencia | Arnonda