Een privéles is dé beste manier om de vele fijne kneepjes van de dans snel te leren. Dit is de specialiteit van Eldred en Arnonda; zij weten precies jouw specifieke leerpunten te ontdekken en op een professionele manier te adresseren. Vooral echte beginners die extra aandacht voor de elementaire dansvaardigheden nodig hebben, doen er goed aan om zich te laten inroosteren voor één of meerdere privélessen. 

Ook voor gevorderde studenten kunnen deze privélessen goed van pas komen; bijvoorbeeld wanneer je lessen hebt gemist, bepaalde technieken nog eens extra duidelijk uitgelegd wil krijgen of wanneer je het in een groep van een hoger niveau wil gaan proberen. 

Ook kun je een privélessenpakket op maat afspreken voor een speciale gelegenheid zoals een openingsdans op een feest of bruiloft.

Bij een privéles geef juist jij als student ook aan waar je in ondersteund wil worden. Je bent dan alleen met de docenten en samen zorgen jullie voor de zozeer gewenste vooruitgang! 

De kosten voor een individuele privéles bedragen €140,- per uur. Je partner mag gratis mee!

Docenten: Eldred en Arnonda 

Beschrijving: Tijdens een 1-op-1 privéles ontvang je optimale aandacht, waarbij je verbazingwekkende effecten mag verwachten op je dansvaardigheid, dansplezier en zelfvertrouwen.

Duur: 1 uur

Dag en Tijd: 

maandag t/m donderdag 17:15u – 18:15u 

zondag 19:00u – 20:00u

Kosten: €140,-

Jouw danspartner danst gratis mee!

Pakket van 3 privélessen

Docenten: Eldred en Arnonda

Beschrijving: Met 3 privélessen kunnen we je een heel stuk vooruit helpen!

Kosten: Pakketprijs €390,- 

Duur 1 uur per les

Opm: Jouw danspartner danst gratis mee!

Pakket van 5 privélessen

Docenten: Eldred en Arnonda

Kosten: Pakketprijs €600,- 

Duur 1 uur per les

Opm: Jouw danspartner danst gratis mee!

Gedeelde privélessen (minimaal 2- en maximaal 3 koppels)

Docenten: Eldred en Arnonda

Beschrijving: De lessen worden vanzelfsprekend met veel persoonlijke aandacht en zorg gegeven. Daarnaast zijn dit soort lessen ook gewoon heel erg gezellig 

Kosten €30,- per persoon

Pakket van 5 gedeelde privélessen

Pakketprijs €145,- p.p.

 

Je kunt je mondeling opgeven op lesdagen of via een bericht naar info@esencia.nl of via WhatsApp 06 24 77 60 32 – Esencia | Arnonda