🎉 Deze Zumba Party proefles is de perfecte mix tussen sportiviteit en FUN, maar niet alleen dat, je leert ook echte danstechnieken uit Colombia! 🇨🇴

NIEUW bij Esencia Dance Studio. De Zumba Party proefles in Hilversum met Mabel Escobar uit Cali Colombia. De proefles vindt plaats op 23 November van 20:00 – 21:15.

Dansen is een feest. Tijdens de gratis Zumba Party proefles voer je niet alleen op sportieve bewegingen uit op de Latin ritmes. Mabel geeft je ook pure energie en echte authentieke Colombiaanse technieken mee.

💃🕺 Doe mee met de meest complete en leuke Zumba Party. Dit is geen normale Zumba, maar Zumba met een mix van Colombiaanse energie en bewegingen. Hierdoor ben je niet alleen super sportief bezig op een leuke manier, je leert ook echte dansbewegingen die je kunt toepassen op de dansvloer.

Door plezier te maken tijdens het leren, krijg je sneller de passen onder de knie, wordt je in no-time een goede danser en ben je sportief bezig.

Mis deze mooie ervaring niet, want het belooft een energieke proefles te worden, waarbij je gegarandeerd met veel positieve energie overladen wordt.

Je hoeft geen voorkennis te hebben, wij helpen je losgaan op het ritme!

Mannen en vrouwen zijn jullie er klaar voor?