Hola Esenciadansers en bezoekers,

Update coronacrisis:

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat er weer nieuwe, strengere coronamaatregelen zijn aangekondigd. Helaas houden deze maatregelen in dat Esencia, gedwongen, de deuren alweer moet sluiten tot en met 19 januari 2021. Hopelijk blijft het hierbij. Dit is weer eens een bittere pil om te slikken. Desondanks is onze instelling dat we positief blijven en gaan proberen er toch nog een super vrolijke kerst van te maken. Wij hopen dat ook jullie er zo in staan. Maak deze kerst ondanks alles de beste kerst ever!

Alle cursussen worden nu even bevroren. We hervatten de lessen weer in januari. De eerste dansles in januari is, zoals het er nu uitziet, op woensdag 20 januari. We houden jullie op de hoogte mocht dit veranderen.

Aan alle moeilijke periodes komt hoe dan ook een eind. Hopelijk komt al vroeg in 2021 een oplossing! Blijf niet in de angst hangen, zoek vrolijkheid op, dans, en blijf positief. Zo blijf je gezond❤️. Klik op link voor jouw kerstverrassing😉 https://photos.app.goo.gl/zmHYF2vjcRpu41L66

Esencia wenst jullie allemaal een zeer vrolijke kerst en een veel beter jaar in 2021🙂

E&A.