Aanmelden

https://www.bueno.nu/webshop/school/151/schedule-detail/36914


Klaarstoomcursus Caribische Salsa voor HERINTREDERS.
Summer Special ⛱️🌞

Wanneer

We starten met een gratis oriëntatiedans plus eerste les als proef. Je kunt kiezen uit 1 van de twee onderstaande datums:
dinsdag 1 of 3 augustus
Duur: 2 uur

Lessen op dinsdag
Datums: dinsdag 8, 15, 22 en 29 augustus
Duur: 2 uur

Lessen op donderdag
Datums: donderdag 10, 17, 24 en 31 augustus
Duur: 2 uur

NB: Koppels en leiders krijgen voorrang.
Volgers zonder danspartner gaan op de wachtlijst.

Uitleg

Oriëntatiedans en proefles: om te snappen waarom je ooit gestopt bent en om jouw niveau nu te bepalen, krijg je 1 of twee oriëntatiedansjes met de leraren. Het eerste uur gaat iedereen vrijdansen, ontspannen op de muziek, alle in het verleden geleerde moves en technieken ophalen. De leraren nemen vervolgens per keer, 1 koppel naar een aparte studio mee voor een 10 minuten oriëntatie.

Herintreders
Ben je ooit met goede moed begonnen met dansen en gestopt om een of andere reden? Overweeg je om het opnieuw te proberen? DOEN! Bij Esencia weten we hoe moeilijk het kan zijn om te beginnen met dansen of om door te blijven gaan. We besteden extra aandacht aan Leiders omdat we uit ervaring weten dat ze meer aandacht nodig hebben 😉.

De lessen op dinsdag: we spitten je uit, vinden uit welke technieken je niet goed aangeleerd hebt gekregen, welke skills je al wel hebt, wat je lichamelijke mogelijkheden zijn en nog veel meer. Ons doel is om je weer aan het dansen te krijgen, met plezier en kunde!

In de lessen op donderdag geven we veel meer aandacht aan essentiële onderdelen zoals danshouding, musicality en ‘swag’. Je oefent langer in de technieken van leiden en volgen en in het maken van allerlei nieuwe combinaties met dansbewegingen die je al kent. Als bonus kijken we ook (met een glimlach) naar je social skills 🎉😉

Kosten

Oriëntatie en eerste les: Gratis!

Lessen op dinsdag:
4 lessen van 2 uur voor €160,-

De lessen van donderdag erbij:
8 lessen van 2 uur € voor 260,-
Dat is maar liefst €60,- korting!

Stuur een bericht naar info@esencia.nl om een persoonlijke kortingscode te ontvangen. Koop in dit geval de 8x 2 uur ticket. De kortingscode is gekoppeld alleen aan deze ticket.

Extra service

Onze oefenruimtes worden na de lessen gratis ter gebruik aangeboden tot 23:00u.
We stellen gratis fruitwater ter beschikking en bij zeer warm weer een ijsje 🍦en/of koud fruit🍓🍉
Iedere cursist krijgt voor de duur van de cursus, gratis toegang (normaal €10 entree) tot onze MUEVALMA’s. Dit zijn Esencia’s wekelijkse social party’s op de vrijdagavonden.


Aanmelden

https://www.bueno.nu/webshop/school/151/schedule-detail/369143


Evenement tijdschema's (2)

Dinsdag
-
Docenten: Eldred & Arnonda
8, 15, 22 en 29 augustus

Donderdag
-
Docenten: Eldred & Arnonda
10, 17, 24 en 31 augustus