We zijn weer terug met de Baile de Fiesta. Elke zondag in Esencia. Beginnend met een Kick-off workshop, om je dansvaardigheden en creativiteit een boost te geven, maar vooral om je in de juiste stemming te brengen voor het feest.
Join us during the Baile de Fiesta!

Zondag geven de twee reinas de la bachata een workshop waarbij het thema partnering centraal staat. Deze dames leren je de fijne kneepjes van het samen-dansen en doen dit in de swingende, altijd vrolijke Dominican stijl. Wil jij je partnering skills een boost geven? Meld je aan via de link
Teachers: Liza & Melona
🕐Time: 13:00 – 14:00
🎟️ Workshop Ticket:
https://www.bueno.nu/…/school/151/schedule-detail/141996
*This ticket also includes entrance to the Baile de Fiesta*
Aanstaande zondag treden de vijf prachtige dames van het Ladies Project van Guiramigos op. Deze dames hebben weken gewerkt om een mooie show neer te zetten en wij zijn blij en vereerd dat zij ervoor gekozen hebben om dit eenmalige optreden te geven bij Esencia. Zij hebben er zin in om te shinen en doen dit graag voor een groot(s) publiek! Het optreden zal tijdens de Baile de Fiesta, rond 15.00 uur plaatsvinden! Kom op tijd, dit wil je zeker niet missen!!!
Music: Salsa – Bachata – Kizomba – Merengue
🎵 DJ Raul el Excelente verzorgt de muziek en zorgt zoals altijd voor een fijne mix tussen salsa, bachata, merengue en kizomba.


🕐Time: 14:00 – 18:00
📍Location: Korte Noorderweg 29, 1221 NA
🎟️ Baile de Fiesta Ticket:
https://www.bueno.nu/…/school/151/schedule-detail/141998
Free parking spots available.
Walk 5 minutes from Hilversum CS.