Wij gaan het jaar afsluiten weer met een knalfeest!!! Kom op zaterdag 19 december genieten van de live band “K’ribe”

Zie ook evenement op Face book: https://www.facebook.com/events/1740073189546378/

Xmas 2015

in de pauzes Dj Abebe en in de 2de zaal Kizomba met Dj Power G!!
Zorg dat je erbij bent!

K’RIBE Lively Latin Caribbean band is een mini Lively band bestaande uit 7 ervaren musici die door de jaren heen met veel grote bands in de Latin-, Zouk-, Antilliaans- en Internationale scene hebben opgetreden.. Verschil met andere entertainmentbands zijn de 2 blazers, die voor dat extra LIVE-effect(saus) zorgt.

K’ribe speelt Caribisch muziek op zijn breedst, namelijk een gevarieerde repertoire met Bachata, Salsa, Merengue, (antilliaans) Ritmo, Kizomba/Zouk, (latin)Pop. Het doel is altijd een optreden geven met het oog op wat het beste past bij de aanwezigen en uiteraard het interactie met het publiek. K’ribe, de juiste adres voor dé Muzikale Cocktail. “Sweet Caribbean Music to Feed your Ears”

Tijd: 22:00u – 02:00u (op lage volume iets langer door)
Entree v.v.k 12,50 aan de deur 15 euro

Groepskorting:

Groepen van minimaal 6 personen krijgen 2,50 euro korting p.p. op de entreeprijs .

Ben je jarig en kom je met minimaal 6 personen naar het feest, dan mag de jarige gratis naar binnen en bovendien krijg je een fles heerlijke prosecco gratis aangeboden door Esencia om jouw verjaardag met je vrienden te vieren.

Kaartjes zijn nu te koop! ma tot vr vanaf 20:00u @ Esencia. Reserveren ook mogelijk bel of stuur een bericht naar: 06 44576323 of mail esenciahilversum@gmail.com

Korting op de entreeprijs voor mensen die lid zijn van onze nieuwsbrief en Face book pagina. Word lid en ontdek hoeveel korting je krijgt!. Klik op “like” en vul jouw gegevens in op: https://www.facebook.com/PartycentrumEsencia/?sk=app_100265896690345 of stuur een mailbericht naar: esenciahilversum@gmail.com
je ontvangt dan via mail een bericht.

Come and enjoy!!!