Semba da Alma

~Semba vanuit de ziel

Speciale Danslessen voor Gepassioneerde dansers die de Semba echt willen dansen met hun hart

Ontdek de vreugde van Semba bij Esencia!

Jij wilt Semba leren dansen met gevoel en respect

Semba da Alma is een speciale cursus ontworpen om gepassioneerde dansers te helpen om de populaire dansstijl, Semba echt te leren dansen met gevoel en passie. Tijdens de cursus leer je zowel traditionele als fusion-elementen, waardoor je een unieke en aangename danservaring kunt creëren met je danspartner. Hierdoor leer je tijdens een feest stijlen herkennen en kun je op een plezierige manier dansen. Na de cursus heb je een uitgebreid begrip van de belangrijkste Semba-bewegingen, technieken en muziek

Deze editie is geschikt voor gevorderde beginners die al ervaring hebben met Semba of ruime ervaring en passie hebben met (koppel)dansen en dus snel de lesinhoud kunnen oppakken.

Persoonlijke Voortgang

De Semba da Alma biedt een unieke combinatie van persoonlijke feedback, techniek-lessen, opdrachten en eigen uitvoering om ervoor te zorgen dat jij na de les alle nodige tools hebt om mee te oefenen.

Kendrick en Moniek, ervaren professionele instructeurs met jarenlange ervaring in het onderwijzen van diverse dansstijlen, hebben een grote passie voor dans. Met vele jaren ervaring met Semba hebben ze hun hart in het leren van de stijl gestoken en delen deze kennis graag met jou!

Helaas is er beperkte plaats, omdat ze iedere deelnemer een zo goed mogelijke service willen bieden.

Ze zullen maximaal 10 koppels helpen. Wees daarom op tijd met aanmelden, voordat het te laat is!

Toepassingsgerichte lessen

Bij Esencia hechten we waarde aan het creëren van een fijne ervaring voor jou en je danspartner. Ons lesprogramma is hierop gebaseerd. De Semba da Alma-cursus is de perfecte manier om Semba op een praktische wijze te leren. Tijdens de cursus leer je technieken en respect tonen in een veilige omgeving. De cursussen zijn ontworpen om zelfvertrouwen te ontwikkelen en om je de nodige vaardigheden en kennis te bieden om deel te nemen aan feesten.

Starttijden en data, iedere vrijdag:

9 , 16 en 23 Mei


20:00 Q&A + indansen/warm-up
21:00 - 23:00 Speciale cursus
23:00 - 01:00 Vrijdanse

"Dans met je ziel en laat je meevoeren door de fijne energie in de muziek. Door Semba heb je extra plezier van iedere stap die je maakt."

~Kendrick

DIT KRIJG JE DOOR DEEL TE NEMEN AAN DE Semba da Alma

Dit alles voor

€120p.p.

eenmalige betaling bevat
3x per maand:

1 uur Indansen + Vraag-en-Antwoord sessie 

2 uur Bootcamp training

2 uur vrijdansen / Zelf toepassen

Heb je nog vragen waar je niet uitkomt?

GEEN PROBLEEM, WE HELPEN JE GRAAG!

Doe mee, bereik je dansdoelen en claim je Semba da Alma plek!