Salsation White staat voor een fantastische line-up en bovenal een onvergetelijke avond! Geniet van live muziek, een salsa workshop, een bijzondere dansshow en dj! Salsation White is niet zomaar een latin avond, het is een magische avond! Locatie: Podium de Vorstin Hilversum. Tickets kopen:  http://www.devorstin.nl/event/salsation-white/

jpg salsation white Ron

 

Line Up:

Conjunto Amsterdam
Conjunto Amsterdam is een Latin-sextet met daarin de meest toonaangevende Latin-musici uit Nederland van dit moment. Zij spelen een briljante mix van Salsa Dura en Latin Jazz met een compleet eigen geluid en ongekende swing. Op tijd voor de zomer verschijnt hun eerste CD, vol met met frisse, eigentijdse arrangementen van bekende Salsa-Klassiekers met een vette sound, die laat denken aan legendarische groepen als ‘Seis del Solar’. De zes musici hebben allen reeds nationaal maar ook internationaal hun sporen verdiend in de salsa wereld.

Vanessa Mambi VIP Dance Show
ViP DANCE NL (ViP) is opgericht nadat Vanessa Mambi in 2006 samen met haar partner tweede werd tijdens de Salsa Open Championships. Haar eerste show ‘Hard Drive’ uit 2008 wordt tot de dag van vandaag herinnerd als een funky show met felgekleurde kleding en bling-bling schoenen. De daarop volgende choreografie in 2009, ‘Turning Point’, droeg het thema ‘Zon en Aarde’ en was al even indrukwekkend. In 2010 bedacht ze de choreografie ‘SI o NO’ waarbij speelse muziek, sexy vrouwen en grappige ‘geeks’ centraal stonden.

Sindicación Salsa Dance
Het Duitse Sindicación heeft de Europese salsascène bestormd als geen ander. De getalenteerde dansers hebben allen hun bijdrage geleverd aan de geliefde salsawereld met hun shows. Denk aan hoogwaardig danstalent en charisma waardoor je simpelweg omver wordt geblazen.

Cris De La Peña
Internationaal danser en leraar Cris De La Peña is een van de beste salsaleraren ter wereld. Hij staat bekend om zijn kennis van salsatechniek en sociale expertise. Een groot deel van de mensen die Cris heeft opgeleid behoort inmiddels tot de crème de la crème, maar hoe kan dat ook anders gezien hij hier zelf ook toebehoort. Het is dan ook niet zo goed dat hij maar liefst 10 keer wereldkampioen is geworden in Jazz dance, moderne dans, hip hop en moderne dans.

DJ Alex Gee
Geboren in Colombia kon het gewoon niet anders dan dat DJ Alex Gee zou uitblinken in de latin beats. Zijn repertoire gaat echter veel verder dan enkel Afro-Latin muziek. Behalve dj is Alex Gee danser, dus hij weet als geen ander wat het publiek wil! Zo draait hij ook funk, soul, disco en deep sounds. Sinds 2009 produceert hij ook zijn eigen muziek met brass instrumenten, tropische drums en diepe beats vol soul.

DJ Sambroso
Dankzij zijn muzikale familie begrijpt DJ Sambroso de diepste soul in latin ritmes. Als salsa-dj heeft hij een compleet nieuw repertoire gecreëerd en draait hij op de meest prestigieuze plekken in Europa. Sambrosa staat bekend om zijn combinatie van New York style salsa en Puerto Rican roots salsa en is daarmee een van de meest gewilde dj’s in de salsascène.

Voorafgaand aan de party meerdere workshops in de aanbieding in de zaal van Esencia (op loopafstand van Podium de Vorstin)

pre party workshops voor   pre party workshops Back

Wil je ook meedoen met de workshops? Meld je dan gauw aan!! Stuur een bericht naar 0644576323 of een mail naar workshopsesencia.nl