Ervaar nu het beste van twee werelden, tijdens de gratis Salsa proefles dagen in Hilversum

Bij Esencia geloven we erin dat iedereen kan genieten van dans. We bieden een optimale omgeving voor iedere danser om te leren. Om dit te bereiken zorgen we ervoor dat je al tijdens de eerste gratis Salsa proefles:


✔️ Komt in een comfortabele omgeving

✔️ Fun ervaart terwijl je de technieken leert

✔️ Onderdeel van de Esencia Family bent

✔️ Feedback en persoonlijke aandacht krijgt

✔️ Kunt genieten van de les zonder spanning

Salsa LA style is, je raad het al, een dansstijl die in Los Angeles ontstaan is. Hij is zeer sportief en elegant en wordt, ten opzichte van de originele Cubaanse stijl, uitsluitend lineair gedanst.

Esencia Dance Studio’s in Hilversum is waarschijnlijk de enige plek in Nederland waar je de échte Caribbean Salsa kunt leren dansen. Salsa met veel vloeiende, unieke bewegingen; SAMEN genieten van alle ritmes en van elkaar … Sabroso!

Dansen zorgt voor VERBINDING en geeft je levens veranderende ervaringen, waardoor je zelfs in de winter een gevoel van warmte krijgt tijdens het dansen.

Benieuwd naar hoe het voelt om salsa te dansen en vooral een heel goede tijd te hebben tijdens je vooruitgang?

Ervaren docenten Eldred, Arnonda en Elvis staan klaar om jou te verwelkomen bij de proefles.


Ontdek nu het plezier en alle onverwachte voordelen die salsadansen met zich meebrengt tijdens de gratis Salsa proefles! We zien je graag bij Esencia. Ervaar de essentie (‘la esencia’) van het dansen. á bailar 🌞