*Lilly*

Ze was een van Nederlands meest bekende „Ladies in Salsa‟: Lilly!
Ze verwierf wereldwijd bekendheid als sterke partner van Salsa Royale. In hun veel geboekte, schitterende shows waren alle ogen altijd gericht op de passievolle Lilly.

Ze viel vooral op door haar techniek, unieke stijl en enorme uitstraling. Haar toegankelijkheid, enthousiasme en passie voor het lesgeven maken haar tot iemand waar je graag van leert. Steeds vaker kreeg Lilly verzoeken om workshops in Nederland te geven, vooral in haar unieke Ladies Techniek en Styling.

Begin januari is ze te gast bij Esencia voor een minicursus van 2 keer 3 uur op zondag 14 en 21 januari 2018!

In deze minicursus gaat Lilly in op Styling Fundamentals en Spintechnieken, zowel solo als in partnering, Timing & Musicaliteit, Elegantie & Expressie met klasse!

Ben je nieuwsgierig geworden??
Kom dan zeker eens kijken bij het gratis voorproefje dat Lilly geeft op de Social bij Esencia op vrijdag 12 januari a.s.

Deze Social zal een hele bijzondere worden voor alle LADIES, want niet alleen kan je terecht voor een leuke gratis proefles, maar je kan jezelf ook een prachtige en verleidelijk haarcoupe laten aan meten( alleen stylen. Niet knippen) door Kim Dam Beauty Artistry. Zij zal aanwezig zijn met waanzinnige stijltangen en haarproducten.

Lilly: inspiration to dance what you dream!

Tijd: 14:00u – 17:00u
Niveau: beginners / intermediate
Kosten:
60,- euro (2 x bootcamp 3 uur) van tevoren inschrijven is verplicht.

Er zijn heerlijke maaltijden (Surinaamse nasi/bami met kip) te bestellen!
Wees er snel bij met bestellen i.v.m. beperkte hoeveelheid. Kosten maaltijd: 7,50 euro.

*Bestellen en inschrijven kan door een privébericht te sturen of te bellen naar 06-24 77 60 32 of mail esenciahilversum@gmail.com*