Inschrijven voor een danscursus kan op ieder gewenst moment plaatsvinden. Je hoeft dus niet te wachten totdat de cursus die bij je past is afgelopen. Je kunt instromen bij een cursus die al bezig is. Voorwaarde is, dat je het niveau van de betreffende groep werkelijk kan bijhouden. Om de groepskwaliteit te waarborgen, proberen wij te voorkomen dat er te grote niveauverschillen ontstaan binnen de groepen. Indien de leraar constateert dat je niveau afwijkt van de groep, zal hij, in overleg met jou, adviseren om naar een groep van een hoger of lager niveau te gaan.

Bij voldoende inschrijvingen worden steeds nieuwe cursussen gestart. Een eigen partner is wel zeer wenselijk, maar niet vereist.

Het is mogelijk, indien men dit wenst, een les vrijblijvend bij te wonen. Neem hiervoor eerst contact op met ons.

Je kunt onderstaande inschrijfformulier gebruiken om je in te schrijven voor de groep van je keuze. Binnen twee werkdagen krijg je een e-mail van ons ter bevestiging van de inschrijving. In deze bevestiging wordt aangegeven of er nog plaats is in de door jou opgegeven dansgroep. De inschrijving is dan nog niet definitief. In het geval er wél plaats is in de groep van je keuze, wordt deze voor je gereserveerd. Je krijgt ook van ons bericht over wanneer je uiterlijk moet melden op de dansschool voor eventueel een proefles c.q. eerste les. Wij maken een kopie van het inschrijfformulier en vóór aanvang van de lessen moet deze nog even worden ondertekend. De inschrijving is pas definitief nadat het lesgeld is voldaan.

[gravityform id=”1″ name=”Inschrijfformulier”]

[contact-form 1 “Contactformulier 1”]