Wil je een goed verzorgde Gala-avond beleven in een super mooie ruimte? Kom dan naar Partycentrum Esencia op zaterdag 20 december aanstaande.

Op zaterdag 20 december 2014 organiseert dansschool Esencia in Hilversum hét evenement van het jaar: het speciale X-mas Gala, dat dit jaar in het teken staat van glitter en glamour.
In een feestelijke sfeer kun je die avond volop dansen op de muziek, die verzorgd wordt door DJ Gilly. Salsa, merengue, bachata, kizomba, zouk – alles komt aan bod.

Tussen 20.00 tot 22.00 uur is er in de 2de zaal bovendien een tropisch buffet, verzorgd door catering Shantoewa uit Amsterdam. Na 22:00uur wordt de zaal opgeruimd en kan ook in de 2de wat kleinere, intiemere zaal worden gedanst.

Het wordt een avond om nooit te vergeten. VIP Dance uit Amsterdam presenteert hun nieuwste show, Desire, onder leiding van Vanessa Mambi. Ook is er een merengue-workshop van maar liefs een half uur, tussen 21.30 en 22.00 uur. Windert ‘Salsa King’ Kastaneer legt dan de fijne kneepjes van de merengue uit.
Kortom, op 20 december 2014 is dansschool Esencia dé place to be! Trek je fraaiste outfit uit de kast, dit feest wil je echt niet missen. Met Esencia ga je bruisend en swingend de kerstdagen in.

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 20,-, inclusief welkomstdrankje, buffet, hapjes en workshop. Op de avond zelf betaal je aan de zaal € 23,-

Geef aan op FB dat je komt!!!

Dansschool Esencia
Korte Noorderweg 29A
1221 NA Hilversum
Tel nr. leraar: 06-44576323 (Eldred)
www.esencia.nl //esenciahilversum@gmail.com // www.facebook.com/eldred.esenciaglitter&glamour (1)