fbpx
 

Het leraren team

Eldred & Arnonda

Esencia Dance Studio bestaat nu al weer twintig jaar en de oprichters, Eldred & Arnonda, geven al 30 jaar les! Ons motto: “Dansen is zó veel meer dan alleen maar die pasjes en combinaties.” Wat je bij ons nog meer krijgt is een ideale omgeving die lichamelijke gezondheid en échte dansskills verzorgt in een ambiance die de sociale interactie en verbondenheid sterk bevordert. Onze specialiteit is een fusion stijl van salsa (CBF style) waarbij de crossbody stijl wordt gecombineerd met de Cubaanse stijl en er wordt een vleugje Antilliaanse saus aan toegevoegd.

Extra info: Merengue, Bachata, en ladies styling zijn geïntegreerd in het CBF lespakket.

Genre: CBF style Salsa (crossbody, Cuban & a little bit of Antillean Saus). Rooster E&A


 

Dennis & Liza

Dennis en Liza van Güiramigos Dance Company. Met Güiramigos geven zij al jaren Bachata shows en lessen in binnen- en buitenland. Deze ervaren docenten hebben plezier❤️ en techniek hoog in het vaandel staan .

Genre: Salsa LA & Bachata (alle stijlen) Rooster D&L


Elvis Josepha

Mijn naam is Elvis Josepha salsa leraar en eigenaar van “ Elvis Josepha Collection”.. Dansen is mijn passie. Geboren op Curaçao waar feesten, muziek en dans een onderdeel is van onze cultuur en dus ook van mijn opvoeding, maakt dat muziek en dansen nu nog steeds een essentieel onderdeel zijn van mijn leven. Vele jaren was ik dansleraar op verschillende dansscholen in zowel Utrecht als Amsterdam. Momenteel geef ik dansles in Hilversum, Elsloo en Genk. Ik ben gespecialiseerd in Salsa en de Caribische dansen. Daarnaast heb ik in een band gespeeld en heb ik kennis van vele verschillende muziekstijlen. In mijn lessen is muziek de basis van alles. Muziek heeft een directe ingang tot je gevoelsleven en maakt dat je dus makkelijk verbinding krijgt met jezelf. De dans volgt de muziek, je wordt als het ware gedragen door alle facetten die hoorbaar en voelbaar zijn.

A DANCE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY

Genre: Salsa LA Style Rooster Elvis


Laili Reinders

Laili staat bij de heren bekend als een uitstekende volger in verschillende dansstijlen. Ze valt op in haar spintechniek, balans en flow. Anderen omschrijven haar als een vrouwelijke, organische en vlotte danseres.

Ze heeft 15 jaar danservaring in salsa, mambo, merengue, bachata, zouk, kizomba, samba en westcoast swing. Ze trad op op nationale en internationale podia. Gedurende 4 jaar had ze haar eigen salsaschool in Zuid-Limburg, in 2012 verhuisde ze naar Zuid-Holland om haar kennis te verbreden en te verdiepen. Sindsdien werkt ze op verschillende dansscholen en geeft ze les in salsa (LA, NY), Bachata (moderna, sensueel) en (Braziliaans) zouk.

Wat Laili onderscheidt als docente is haar analytische blik en haar uitstekende didactische vaardigheden. Ze richt zich op goede fundamenten en persoonlijke groei voor de studenten. Ze is geduldig, discreet en zelfverzekerd in wat ze doet.

Genre: Sensual Styling, Isolatie & Spinning.


José Luis Pelayo Herrera

José Luis Pelayo Herrera is geboren in Havana, Cuba en danst al sinds zijn 15e jaar op verschillende festivals (provinciaal en nationaal). Hij heeft een dansopleiding gevolgd aan de prestigieus dansacademie “Narciso Medina” Dance Company in de richting populaire dansen rumba, son, chachachá, mambo en Afro Cubans/Folklore. Daarna heeft hij zich verder gespecialiseerd met reguliere cursus voor zijn dansniveau bij Compania de Danza Nacional de Cuba in Havana (moderne dans) en bij Conjunto Folklorico Nacional de Cuba in Havana (populaire dans en Cubaanse Folklore).

A bailar!

Genre: 100% Cubaanse salsa, Rueda, Salsa Cubana Solo. Rooster José