VANAVOND ( 28 november) is het weer zover:
Liveband Trio Los Dos weer bij Esencia!! Dat is elke keer weer echt een happening. Kom allemaal gezellig genieten van deze formidabele band!!!!

trio los do nov 2015

Zie ook: https://www.facebook.com/events/924189580951097/

Septeto Trio Los Dos is dé vertolker van de Santiago de Cuba sound in de Benelux- De Son Oriental. De band is opgericht in 1994 en al 20 jaar in vrijwel ongewijzigde samenstelling. Met haar herkenbare eigen stijl heeft deze bijzondere groep vrienden een ijzeren reputatie gevestigd als de Nr. 1 Cubaanse sonband in de Benelux. Een paar kernwoorden vatten de stijl van de band samen: zeer dansbare son, latin power, trompeta Cubana, meerstemmige zang, prachtige “tumbaito’s” en percussie waar vele Cubanen speciaal voor naar de band komen. Vanaf 1999 is de band jaarlijks te vinden in Santiago om nieuwe inspiratie op doen, eigen repertoire te schrijven en uiteraard optredens te verzorgen in de Casa de La Trova, Patio de Artex, El Quitrin en de Casa de la Musica. Een bijzonder grote eer was de persoonlijk uitnodiging die zij ontvingen van Eliades Ochoa om te komen spelen op het beroemde Pepe Sanchez festival 2011. Septeto Trio Los Dos deelden in de loop der tijd optredens met Internationale top bands als Septeto Santiaguero, Morena Son, Septeto Nabori, Septeto Turquino, La familia Valera Miranda en Sones de Oriente. Met voornamelijk eigen composities heeft de band zich op vele podia binnen en buiten Europa gepresenteerd. Ook was er in 2007 de gelauwerde CD “Somos Hermanos” en is in juli 2013 de CD “Asi es la vida” uitgekomen. In Europa speelde STLD op vele festivals als Dias Latinos, Festival Mundial, Big Rivers Dordrecht, Festival Afrique Carib, Festival del Sol, 2 * Exit festival in Servie, 4 x, Cubamania, Veeista Mechelen (BE), Poetry international, Beleuvenissen (BE) en het Bevrijdingsfestival in Wageningen.Bij elk concert zorgt deze bijzondere band ervoor dat de danser en toehoorder een overgetelijke muzikale ervaring mee krijgt. Het meest gehoorde commentaar tijdens Septeto Trio Los Dos optredens is dan ook:

“Asi se hace el son!”

Tijd: 22:00u – 02:00u (op lage volume iets langer door)
Entree v.v.k 12,50 aan de deur 15 euro

Groepskorting:

Groepen van minimaal 6 personen krijgen 2 euro korting p.p. op de entreeprijs .

Ben je jarig en kom je met minimaal 6 personen naar het feest, dan mag de jarige gratis naar binnen en bovendien krijg je een fles heerlijke prosecco gratis aangeboden door Esencia om jouw verjaardag met je vrienden te vieren.

Kaartjes zijn nu te koop! ma tot vr vanaf 20:00u. @ Esencia. Reserveren ook mogelijk bel of stuur een bericht naar: 06 44576323 of mail esenciahilversum@gmail.com

Extra korting op de entreeprijs voor mensen die lid zijn van onze nieuwsbrief en bedrijfspagina op Face book. Word lid en ontdek hoeveel korting je krijgt!. Klik op “like” en vul jouw gegevens in op:https://www.facebook.com/PartycentrumEsencia/?sk=app_100265896690345 of stuur een mailbericht naar: esenciahilversum@gmail.com
je ontvangt dan via mail een bericht.

Come and enjoy!!!